Ačkoli všichni tvrdí, že ve volném čase si v New Yorku užívají koncerty, výstavy a nezávislá knihkupectví, pravdou je, že hon za trendy v jídle všechny tyto bohulibé činnosti hravě strčí do kapsy. Jestli šlo před deseti lety oslňovat hrou na kytaru nebo psaním poezie, dneska mnohem víc zabírá, že si doma pražíte vlastní kávu, vyrábíte nepasterizovaný sýr, umíte nakvasit domácí pivo a po práci dostavujete v obýváku klasickou italskou pec na pizzu.
Tento článek je v plném znění dostupný předplatitelům.
Odemkněte si všech 42 článků vydání zakoupením předplatného. Pokud jste již předplatitel/ka, přihlaste se.
Pořízením předplatného získáte přístup k těmto digitálním verzím už v neděli ve 12 hodin:
Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].